intel wifi
Microsoft og Intel har samme dag rettet større WiFi-feil. Bilde: Intel

Annonse


Krise-rettinger

Både Microsoft og Intel har rulletn ut vikige WiFi-feilrettinger.

Microsoft redder skoledagen

Vi kan ta for oss Microsoft først som har lansert oppdatering KB5034123 til Windows 11 22H2 og 23H2: “Oppdateringen løser et kjent problem som kan påvirke enkelte Wi-Fi-adaptere som kanskje ikke kobler til enkelte nettverk. Dette kan skje etter at du har installert KB5032288 eller KB5033375. Problemet har større sannsynlighet å oppstå hvis Wi-Fi-nettverkene bruker 802.1x for å autentisere. Det er ikke sannsynlig at hjemmenettverk vil ha dette problemet,” forklarer selskapet.

Med andre ord er denne feilrettingen i størst grad relatert til nettverksplattformern som nyttes på skoler og universiteter som vi skrev om i desember. Foruten WiFi-feilretting, fikser oppdateringen sikkerhetshull i Microsofts nyeste OS.

Last ned Intels nye WiFi- og Bluetooth-drivere

Også er det Intel som leverer WiFi-moduler til haugevis med maskiner. Det er også snakk om nye Bluetooth-drivere til både Windows 10 og Windows 11. De eldre driverne kunne medføre stygge feil som BSoD ved større trafikk-mengder og meldinger om at intet WiFi-nett er funnet ved tilkobling til Miracast-enheter.

Har du WiFi-modul fra Intel, last ned driver 23.20.0. Mens du er i gang kan du også like godt laste ned Intel Wireless Bluetooth Driver 23.10.0.

Annonse