iphone 15 pro max
Apple har endelig gjort det mulig, for de som tester iOS 17.2, å endre standard varsel-lyd.

Annonse


Det er ikke få som har irritert seg over mangelen

iOS 17.2 som lanseres neste måned, etter iOS 17.1.2 som ventes å rette minst to plagsomme feil denne uken, retter en plage, men fjerner også noe i den nyeste betaen til iPhone.

For en merkelig iPhone-mangel

Beta-utgave nummer i fire i rekken er lansert til førstnevnte, og det er spesielt en ting som har plaget mange siden lanseringen av iOS 17 i september, en oppdatering som ikke var så veldig spennende. Men en ting Apple gjorde var å oppdatere varsel-lydene, og gjorde med det “Rebound” som standard i stedet for tre-trinns-lyden.

Det er flere problemer for de på iOS 17.x.x: man kan rett og slett ikke endre standard-varsel, varsel-lyden er uansett for lav og man kan ikke endre vibrasjonen. Derfor er endringen hyggelig for de iPhone-brukerne uten Apple Watch og som foretrekker å ha lyden på. Noen har nemlig bestemt det er lurt å kunne endre standard varsel-tone og man kan endre vibrerings-mønster.

Noe som vil irritere musikk-fans er at Apple har valgt å fjerne samarbeids-spillelister i denne betaen. Betyr det at selskapet dropper funksjonen i iOS 17.2, eller kanskje fant de en større feil? Hvem vet, svaret får vi som nevnt i desember.

Annonse