iphone 15 pro max
Apple rekker to iPhone-oppdateringer før 2024 vises på kalenderen. Først ut er iOS 17.1.2 deretter iOS 17.2. Bilde: ITavisen

Annonse


Apple skal fikse iPhone denne uken

Alt tyder på at Apple har nok en iOS-oppdatering vinteren 2023: iOS 17.1.2 til iPhone. Ikke bare fordi Apple lanserte 16.1.2 etter Thanksgiving i fjor, men også fordi loggene til de store Apple-bloggene har avslørt økt aktivetet – dessuten må de rekke det før 17.2 neste måned.

To iPhone-oppdateringer til før 2024

iOS 17.1.1 rullet ut til Apples mobiler 7. november: “iPhone-oppdateringen retter kun to feil, i det minste er det hva Apple lister opp: feilen som medfører at NFC-brikken ikke lenger fungerer for Apple Pay (og andre NFC-funksjoner) etter lading med visse bil-modeller, inkludert BMW, og at vinter-widgeten på lås-skjermen ikke viser snø. Apple bekreftet NFC-feilen sent i oktober.”

iOS 17.1.2 blir som denne oppdateringen: altså feilrettinger av mindre problemer. Funksjonsoppdateringen iOS 17.2 som lanseres i desember, den får dette og Apples dagbok-app. Det er ikke spikret hva iOS 17.1.2 retter, men MacRumors spekulerer i at en WiFi-tilkoblingsfeil som er rettet i 17.2 beta er inkludert – noen brukere ha også opplevd mindre feil relatert til push-varsler og HomeKit. Det er også problemer med at lokasjons-varsler for tilbehør der det er aktivert, varsler i tide og utide.

Om WiFi-feilen kommenterer en MacRumors-leser at “jeg vil gjerne se de rette WiFi-feilen da jeg opplever hyppig tap av data ved bruk av WiFi. Jeg må bytte til mobildata for å få det til å fungere igjen. Når jeg gjør det, kan jeg slå på WiFi. Da fungerer det igjen.”

iOS 17.2 inneholder:

 • Dagbok-app
 • Apple Music dele-spillelister
 • Egen spilleliste for favoritt-låter
 • Nytt Focus-filter
 • “iMessage Contact Key Verification”
 • Ny måte å legge “Stickers” til meldinger
 • Fire nye hjemskjerm-widgets
 • En oppgradert låsskjerm-widget
 • Motta innhold fra Apple Vision Pro
 • Sanntidsoversettelse med action-knappen
 • Få informasjon om innkommende bilder uten å se det
 • AR-sted nøyaktighet
 • Nødvarsler
 • Sanntids-aktiviteter for nyheter
 • Nytt grensesnitt for nett-videoer

Annonse