iphone 15 pro
Som vanlig er det iPhone Pro-modellene som er mest utsolgt.

Annonse


Utsolgt

Mange iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max-modeller er allerede utsolgt etter at forhåndssalget startet i dag klokken 14 og har flere uker leveringstid.

iPhone 15 Pro-modellene er mest utsolgt

De første kundene får sine nye Apple-mobiler 22. september, altså fredag neste uke, mens de som bestiller nå må beregne flere uker med ventetid for en rekke modeller.

iPhone 15 Pro Max 256 GB (“blå titan”) er det tre til fire uker ventetid på, mens 512 GB-modellen til hele 20 990 kroner kan leveres fra syv til 10 virkedager – det samme gjelder for 1 TB-modellen, den største som tilbys, og den koster 23 990 kroner.

Hva med lillebror på 6,1 tommer (“blå titan”)? Den er det også to til tre uker leveringstid på, mens 256 GB-modellen til 16 390 kroner er det syv til 10 leveringsdager å vente på, ditto for 512 GB-modellen. Om man velger iPhone 15 Pro med samme farge i 1 TB-utgave oppgir Apple plutselig dato-levering mellom 22. til 25. september, altså nesten på leveringsdagen.

Annonse


Samtlige iPhone 15-modeller kan kanskje leveres allerede fredag neste uke

Selv om det som vanlig er mest nytt med Pro-modellene, har iPhone 15-modellene mye nytt og praktisk i år, inkludert USB C som de dyrere modellene, “Dynamic Island” som ble introdusert med Pro-modellene i fjor og faktisk 48 MP-kamera og 2 x telefoto.

Apples aller billigste iPhone 15 (“blå”) med 128 GB lagringsplass koster 11 990 kroner og leveres mellom 22. september til 25. september. Gå opp til 256 GB lagringplass, og det er samme leveringsestimat – ditto for 512 GB-modellen til 16 390 kroner.

Har du bestilt, hvilken modell og får du din lanseringsdagen?

Annonse


Annonse


Annonse