TheFirstDescendantue5spill
The First Descendant avslører enda litt mer om hvordan UE 5-spill blir.

Annonse


Dette kan bli det første Unreal Engine 5-spillet du kan prøve

The First Descendant fra Nexon er bygget på Unreal Engine 5, og det sier vi definitivt ikke nei til.

Endelig kommer UE 5-spillene, men rekker de lansere dette i år?

Lanseringen var ment å finne sted 28. september, men spillet er nå utsatt til høsten i år, og årsaken skal være covid. Vi får nå se om de rekker å lansere i år, for uten en dato virker det temmelig usikkert.

Det er fremdeles mulig å melde seg på beta-en som riktignok ikke har en dato, men når den først starter vil det være interessant å oppleve en av de første første UE 5-spillene.

Det er “i-spillet” grafikk å skimte i traileren under (som bekreftet av utviklerne), men vi vil altså måtte vente for å få en bedre følelse av hvordan det er å spille The First Descendant.

Det er mye grafikk-moro å glede seg til i 2023

Spillet er et tredje person co-op RPG-action spill med “høy kvalitets-grafikk, strategi og fire spiller co-op med unike karakterer,” som forklart av Nexon.

Annonse


Studioet lover en gameplay-trailer under Gamescom som varer fra 24. til 28. august. Spillet lanseres (kanskje) senere i år til PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 og PS5.

I tillegg til Epic sin nye grafikkmotor har PC-folket DirectStorage å se frem til, og som UE 5 har støtte for. Microsoft har lansert utviklerpakken til studioene, så nå er det opp til dem.

Annonse