Applevrarhodesett2023
Den nyeste analytiker-rapporten hevder Apples mye omtalte, men aldri lekkede, VR/AR-hodesett kommer neste år. Spørsmålet er likevel om vi ikke likevel får en smakebit på tampen av året. Konsept: Ian Zelbo

Annonse


“Apple-produktet alle venter på er utsatt til 2023”

Det har vært en rekke indikasjoner på at Apple ønsker å lansere VR/AR-hodesettet på tampen av året.

Det er ikke umulig at Apple presenterer hodesettet i september

Nå rapporterer analytiker Jeff Pu at Apple har måttet utsette lanseringen til neste år. Pu tror at Apple vil klare å selge 1 til 1,5 millioner hodesett.

Vi mener likevel det er god sannsynlighet for at Apple presenterer hodesettet på tampen av året (det er visstnok flere referanser til hodesettet i iOS 16) for å gjøre utviklerne klare, noe vi tidligere har hørt, for så å starte salget i løpet av første kvartal 2023.

Apples total-kontroll vil gi dem en fordel

Pu mener at den store fordelen til Apple, igjen, er deres egen-utviklede maskinvare. I alt ventes det at hodesettet får 10 sensorer.

Annonse


Det blir interessant å se om de inkluderer vibrasjoner som PSVR 2, eller utnytter en VR-teknologi som kun tegner grafikken dit spilleren ser.

Uansett er det en stund til vi får se det. Mark Gurman fra Bloomberg mener nemlig at det ikke er sjanse for at de avslører hodesettet på WWDC 2022 6. juni, men at selskapet skal lansere to nye Mac-er med M2 samme dag.

Annonse