oneplus-9
Etter en trøblete introduksjon av Oxygen OS 12 til OnePlus 9 og 9 Pro, prøver de nå på nytt. (Ill: Ole Magnus Kinapel/ITavisen)

Annonse


Oppdateringen var så dårlig at de ruller ut en gang til

Rasende kunder

Tidligere i desember meldte vi at OnePlus 9 og 9 Pro-kunder som hadde oppdatert til Oxygen OS 12 angret på grunn av de mange feilene som preget den nye programvaren: dårlig berøring, 5G-tilkobling som levde sitt eget liv, treg nettverksdata og en lang rekke med andre feil.

Nå prøver OnePlus på nytt etter å ha avbrutt den forrige utrullingen når de innså alvoret. Listen med endringer i denne omgang er ikke verdens største, men ifølge selskapet så er de de store problemene som preget den opprinnelige lanseringen borte.

Kun én uke siden kansellering

Nye Oxygen OS 12 skal ha rettet problemene relatert til mobildata, manglende notifikasjoner, skjermproblemer og problemer med at ting henger seg opp. Det skal sies at den første utrullingen ble kansellert for mindre enn én uke siden: om OnePlus har klart å fikse alt som plaget kundene er det en prestasjon i seg selv, mens hvis de ender opp med å måtte kansellere igjen – ja da har vi med et lite PR-mareritt å gjøre.

Endringslisten finnes nedenfor:

  • Mer effektiv åpning av telefonen med fingeravtrykksleser
  • Optimalisert batteriforbruk for økt batterilevetid
  • Rettet feil relatert til flimring i enkelte spill
  • Rettet feil der varslingsfeltet var blankt
  • Android Security Patch oppdatert til 2021.12
  • Raskere åpning av kamera-applikasjonen
  • Forbedret bildeeffekt på hovedkameraet
  • Rettet en feil ved oppkobling til mobildata i enkelte scenarier

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse