Annonse


Dette er dårlige nyheter for Google Photos og Pixel

“Dette er ikke en beslutning vi tar lett på, og vi har forståelse for at dette er en betydelig endring. Derfor vil vi si ifra i god tid og gi deg ressursene du trenger for å finne veien gjennom endringene”, melder Google.

Oppdatert,

Også Google Pixel mister tilgang til ubegrenset bildelagring i høy kvalitet.

Nå spiser høykvalitetsbilder av gratis-kvoten

Hva er det de sikter til? Dette:

“Fra 1 juni 2021 bruker alle nye bilder og videoer som sikkerhetskopieres i høy kvalitet, av kvoten på 15 GB lagringsplass som er inkludert i Google-kontoen din, eller av ekstra lagringsplass du har kjøpt – akkurat som andre Google-tjenester som Google Disk og Gmail.”

Men merk dette, for det er fremdeles tid:

Videre forklarer Google at “Alle bilder og videoer du sikkerhetskopierer i høy kvalitet før 1. juni 2021, er unntatt fra endringen og bruker ikke av lagringsplassen i Google-kontoen din. Dette inkluderer alt det eksisterende innholdet ditt som er lastet opp i høy kvalitet.”

Google ender med at dette er ikke en beslutning vi tar lett på, og vi har forståelse for at dette er en betydelig endring. Derfor vil vi si ifra i god tid og gi deg ressursene du trenger for å finne veien gjennom endringene.”

Godt er det Google sier ifra så tidlig, men det er dumt de strammer inn på dette. Samtidig gir de nå bort Stadia Premiere med kontroller og TV-dongel gratis til utvalgte YouTube Premium. Et slags plaster på såret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse