Annonse


Microsoft nekter for at de skal gjøre det, men så gjorde de dette

Fable og Perfect Dark er to gamle kjenninger som vender tilbake til Xbox Series X og S, tror vi.

Vi tror Fable og Perfect Dark vender tilbake

De to titlene er en av få eksklusive IP-er, inkludert Halo, som har fulgt Xbox en god stund, i hvert fall Fable-serien. Perfect Dark er Rare sitt skytespill fra 2010, lansert på Xbox 360 etter å ha debutert på Nintendo 64 ti år tidligere. 2000, 2010, 2020 – perfect timing.

Microsoft nekter for at de to Twitter-kontoene for spillene, som plutselig ble aktive, har noe med at spillene vender tilbake for å debutere på de nye Xbox-konsollene, men nå har vi nok et bevis for at Fable kommer tilbake da varemerket er registrert med “intensjon om bruk”. Da regner vi med at Perfect Dark også vender tilbake.

Er dette to spill du ønsker å se vende tilbake, eller hadde du helst sett Microsoft gjorde noe helt nytt?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse