Det kan slett ikke sies at Ubisoft er på latsiden når det gjelder å komme opp med ambisiøse ideer når de setter sammen Beyond Good and Evil 2.

Annonse


Beyond Good and Evil 2 ser fantastisk ut i ny trailer

Vi har fremdeles ingen indikasjon på når oppfølgeren til Beyond Good and Evil slipper, men i det minste har vi nå bevis på at Ubisoft kommer fremover i utviklingen.

Ubisoft har store planer

Selskapet holdt nylig en timeslang direktestrømming hvor de gikk i detaljer på hvordan utviklingen er. Ikke alle har en time til overs som de kan bruke på hele sendingen, slik at de har publisert en versjon med høydepunkter hvor det går fram at utsiktene for spillet ser svært ambisiøse ut.

Spillekarakteren kan velges slik man ønsker, så vel som utstyr og tilbehør samt kjøretøy. I den store, åpne verden kan man ta med seg venner uten hindringer og reise sammen til verdensrommet. Se videoen under:

Når tror du Beyond Good and Evil 2 slippes i butikken?

Annonse