Michael Fortin skriver at Microsoft skal tilby mer åpenhet rundt oppdateringer fremover.

Annonse


Microsoft tar selvkritikk for oppdateringskaoset

I går kunne man endelig melde at oktober-oppdateringen til Windows 10 har begynt å gå ut til brukerne etter en noe turbulent lansering i utgangspunktet med mange feil, deriblant noen kritiske.

Nå ruller oktober-oppdateringen til Windows 10 ut

Fokus på kvalitet

Samtidig som oppdateringen rulles ut så har Michael Fortin i Microsoft på vegne av selskapet publisert et blogginnlegg der de påpeker det viktige arbeidet som er å kvalitetsteste slike oppdateringer i forkant av lansering.

Selskapet har blitt kritisert for måten de tester nye Windows-oppdateringer – blant annet besluttet de å kvitte seg med ansatte som hadde testing som sitt ansvarsområde. Fortin forsvarer dette, og argumenterer med at endringen i hvordan selskapet tester nye oppdateringer sørger for at kodingen er av bedre kvalitet til å begynne med.

Annonse


Bedre kommunikasjon

Fortin lover at Microsoft i tiden fremover vil være langt mer åpne om hvordan de forholder seg til kvalitetsoppdateringer, og sier at det aktuelle innlegget er det første av mange som skal dreie seg om dette temaet i et ledd av forbedret kommunikasjon.

Avslutningsvis lover Michael Fortin at man i selskapet kommer til å gi en større innsats fremover med å forbedre evnen til å hindre problemer og feil i kommende oppdateringer, men at de også skal legge inn bedre innsats med å være åpne med brukerne når problemene først oppstår.

Kilde:
Microsoft

Annonse