Slettet Windows 10-oppdateringen filene dine? Prøv dette.
Recuva kan være løsningen på Windows 10-problemet.

Annonse


Slettet Windows 10-oppdateringen filene dine? Prøv dette

Det har dukket opp rapporter om brukere som opplever at filer forsvinner etter at de har oppdatert Windows 10 med October 2018 Update. Microsoft vet så langt ikke hva dette skyldes og har for øyeblikket ikke en løsning på problemet, men det har muligens brukere på Spiceworks.

Prøv dette først

Én av dem skriver at filene ble slettet, ikke flyttet eller fjernet, noe som betyr at de kan reddes. Brukeren, og Computer World, anbefaler rammede brukere om å kjøre programvaren Recuva, som er tilgjengelig via Avast CCleaner.

“Viktigst av alt: IKKE GJØR NOE SOM HELST før du har lastet ned og kjørt Recuva. Alt du gjør på PC-en kan påvirke de slettede filene og sørge for at de ikke kan gjenopprettes”, skriver nettstedet.

PS. Selv om det er mulig å installere Windows 10-oppdateringen manuelt, anbefaler Microsoft at man venter til oppdateringen blir tilgjengelig automatisk via Windows Update.

Annonse


Har du opplevd at filer er blitt borte etter Windows 10-oppdateringen? Gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet hvis du prøver Recuva og om det eventuelt ordner saken.

 

Kilde:
Computer World

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse