Hopp til navigasjon Hopp til innhold
OnePlus 5T kan ikke strømme i HD-kvalitet. (Ill.: OnePlus)

Denne toppmodellen kan ikke strømme Netflix i HD

Støtter ikke riktig Google-DRM.

OnePlus 5T ble lansert for rundt en måneds tid siden og har fått gode skussmål av flere medier, deriblant ITavisen, og brukere.

Bekrefter at det stemmer
En interessant detalj om mobilen som har dukket opp den seneste tiden, er at den ikke kan vise HD-innhold fra strømmetjenester som YouTube, Netflix og Amazon. Det bekreftes på OnePlus’ offisielle forum.

Årsaken til dette er at 5T ikke har riktig støtte for Googles Widevine DRM-tillegg. For å kunne vise HD-innhold må enheten ha støtte for Level 1. OnePlus 5T har på nåværende tidspunkt kun støtte for Level 3.

Det gjelder også OnePlus 5 som kom tidligere i år.

Arbeider med en oppdatering
Den gode nyheten for 5T-eieren som ønsker å strømme HD-innhold til enheten, er at OnePlus sier selskapet jobber med en oppdatering som inkluderer støtte for Level 1 av Widevine DRM-tillegget. Den dårlige er at OnePlus ikke kan si noe om når oppdateringen er på plass.

Hva mener du? Bør en flaggskipmobil i 2017 ha støtte for HD-strømming?

 

Kilder:
OnePlus Forums,
The Verge

Stikkord: Mobil, oneplus