Flere opplever at lakken preller av.
Flere opplever at lakken preller av.

Annonse


– Hjelp, iPhone 7-lakken flasser av

Apple introduserte en helt ny farge med iPhone 7, kalt gagatsvart. Den ser unektelig pen ut, men det store problemet er – som også selskapet selv har erkjent – at den ripes svært lett. Du blir simpelthen «nødt til å leve med ripene»

Lakken flasser av
Interessant nok er det ikke den gagasvarte iPhonen denne saken omhandler. Flere kunder har tatt til Apples støtteforum for å fortelle at lakken flasser av deres svarte – den matte modellen – iPhone 7.

Brukerne skriver at den svarte lakken plutselig flakker av på ulike steder. Flere av dem forteller at de er forsiktige med telefonen og noen av dem bruker også deksel for å beskytte den. Likevel skjer dette.

Noe man må leve med?
Trådstarten, i tråden som nå er på tre sider, skriver at han har eid en matt svart iPhone 7 i rundt en måned og brukt både deksel og skjermbeskyttelse siden den gang. Allikevel hadde den svarte malingen prellet av rundt den ene volumknappen.

Annonse
Andre, og tilsynelatende flest, opplever at problemet forekommer rundt høyttalergrillen på undersiden av telefonen. Ifølge flere brukere har Apples kundesørvis fortalt dem at det er et kosmetisk problem som ikke er dekket av garantien.

Liknende skjedde også med iPhone 5 og da uttalte Apple at det er helt normalt:

«Ethvert aluminiums-produkt kan ripes opp ved bruk og avdekke sin naturlige sølvfarge. Dette er normalt», skrev Phil Schiller den gang i en e-post til en frustrert iPhone 5-kunde.

Har du en matt svart iPhone 7 og opplevd noe liknende?

 

Kilder:
Apple Support Forum,
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse