iPhone 7 Plus i gagatsvart.
iPhone 7 Plus i gagatsvart.

Annonse


– Ønsker du iPhone i gagatsvart må du lære å leve med ripene

Apples iPhone 7-modeller kommer i en ny utforming de kaller for gagatsvart eller «Jet Black».

– Ikke unormal bruk
Kort tid etter annonsering gjorde selskapet det klart at de anbefaler kundene som kjøper den gagatsvarte modellen om å bruke et deksel for å beskytte den – den er nemlig svært utsatt for riper.

The Verges Vlad Savov har lagt ut et bilde på Twitter som viser hvordan deres gagatsvarte iPhone 7 ser ut etter endt testperiode.

«Enheten har blitt brukt omfattende under testperioden, men på en helt normal måte. Vi har ikke kastet den i tørketrommelen, vi har ikke spylt den ned i toalettet for å se hvor vannbestandig den er – vi har brukt den som hvilken annen iPhone», skriver han.

Annonse


https://twitter.com/vladsavov/status/777953974628524032

Mener det er tullball å måtte pakke den inn
Som du kan se i bildet har iPhonen tydelige riper og det ser egentlig ut at mobilen er blitt brukt i en lengre periode, men det er snakk om maksimalt en måneds tid.

Savov skriver at ripene ikke er synlige til enhver tid, men blir svært tydelige under «riktig» belysning.

«Mange har svart med at den gagatsvarte iPhonen krever et deksel – Apple anbefaler det samme – men jeg er komplett uenig. Du kjører ikke en sprek Ferrari for å ha den i garasjen, og du bør ikke kjøpe en gagatsvart iPhone hvis du kommer til å pakke den inn. Det ødelegger meningen med det estetiske», skriver The Verge-journalisten og legger til at et gjennomsiktig deksel er også helt uaktuelt.

Les også: – Så lett kan du ripe opp iPhone 7.

Er du overrasket over hvor lett iPhonen riper, og er du enig/uenig i påstandene til Sadov?

 

Kilde:
The Verge

Annonse