Du får Candy Crush Saga i WIndows 10

Candy Crush er spillet alle hater, men som mange spiller likevel. 

Les også: – Windows-butikken er en kloakk

Følger med tiern
Vel, nå kan kanskje enda flere få øynene opp for spillet. Hvorfor? Fordi alle som skaffer seg Windows 10 også – helt automatisk – skaffer seg Candy Crush Saga. 

Annonse

Microsoft har nemlig inngått en avtale med King, utvikleren bak spillet, som går ut på å bringe Candy Crush Saga til Windows 10. 

Les også: Er dette verd 45 milliarder kroner?

Selv om en Windows 10-lansering av Candy Crush ikke er så krise, er det måten det blir gjort på som kanskje blir problematisk og/eller irriterende for brukerne. 

Spillet blir nemlig forhåndsinstallert, noe som betyr at du aktivt må slette spillet selv om du ikke er interessert i det. 

Smart eller dumt?
«Vi er glade for å annonsere at King vil bringe spillet sitt, Candy Crush Saga, til Windows 10. Spillet blir automatisk installert for brukere som oppgraderer til eller laster ned Windows 10 når det er lansert», skriver Microsoft i en uttalelse. 

Som Neowin skriver; for King er dette en ubetinget fordel. De får økt spredning av spillet sitt og kan øke brukermassen ytterligere.

For Microsoft? De får et storspill til OS-et sitt, og mange brukere kan nok være interesserte i spillet, men siden Candy Crush Saga også har mange «motstandere» spørs det vel om Microsoft skyter seg selv i foten med dette samarbeidet. 

Hva tror du? 

 

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse