Microsoft bekrefter ryktene

Blue blir en større oppdatering av Windows 8 til stasjonære og nettbrett, såvel som en oppdatering av Microsofts nett-tjenester som Hotmail og SkyDrive for å nevne noen.

I en jobbannonse bekrefter Microsoft de siste måneders Blue-rykter.

Et mer raffinert brukergrensesnitt

Blue har en god stund vært ryktet å være en større oppdatering av Windows, og senere har det vist seg at den også er en større oppdatering til Windows Phone 8 og en rekke Microsoft-tjenester.

Nå er dette altså bekreftet i en ny jobbannonse. I annonsen nevnes Blue i første avsnitt. Ifølge annonsen vil Blue blant annet inneholde en oppdatering av Windows 8 og Windows 8 RT-brukergrensesnittet.

Annonse

Les også: Dette er Windows-fremtiden.

Forbedrer startmenyen

Microsoft har fått mye kritikk for at de kvittet seg helt med den gamle startmenyen.

Interessant er det derfor at det i annonsen nevnes at Blue skal bygge på og forbeidre blant annet startmenyen ved å «forbedre brukervennligheten og den generelle brukeropplevlsen på enheter og PC-er over hele verden».

Microsoft Surface 7″?

Fler detaljer avsløres ikke, men ifølge Neowin.net vil det implementeres større muligheter for å endre på brukergrensesnittet, blant annet ved å tilby flere farger og større tilpassningsmuligheter av Live Tiles som i Windows Phone 8.

Lansering vil trolig finne sted en eller annen gang i år, muligens også med støtte for nye formfaktorer som 7″ og 8″-nettbrett.

Det avsløres også at det kommer en ny Excel-app (Excel MX) til Windows Phone 8 Blue.

Kilde:
ZDNet

Annonse
Annonse