Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nå kommer antivirus også for Sony Ericsson-mobiler. (Ill.: Sony Ericsson)

Vinn brennfersk Sony Ericsson-telefon!

Send IT til 1901 og vinn K810i eller Asono-håndfri.

ITavisen og Aller Internett innbyr deg til å delta i trekningen av tre Sony Ericsson K810i og 40 stilige trådløse handsfreesett fra Asono.

SE k810ik er Sony-Ericssons nyeste telefon. I tillegg til 3G, som gjør det raskt å surfe på nettet, har den et av markedets beste mobilkameraer.

Delta i trekningen av tre slike telefoner og 40 handsfreesett for mobiltelefon.

Vi trekker premiene 29. juni, vinnerne vil bli varslet samme dag.

Nyhetsbrev på sms

Samtidig som du deltar i konkurransen, vil du én gang i uken motta et nyhetsbrev på sms med den siste toppsaken fra mobilutgaven av Itavisen. Når du klikker på lenken som ligger i meldingen, kommer du til mobilutgaven.

Nyhetsbrevet er gratis. Det er også gratis å lese mobilutgaven av Itavisen (teleselskapet ditt vil ta betalt for selve dataoverføringen).

Du bestiller nyhetsbrevet ved å sende IT til 1901.

Du stanser det når som helst ved å sende IT STOPP til 1901. Oppskrift på hvordan du stanser det vil også ligge i hver melding fra oss.

Hva koster det å surfe på mobilen?

Mobilt internett takseres etter datamengde. Mange teleselskaper tar 20 kroner pr. megabyte. En side av mobilutgaven av Itavisen er vanligvis på mellom 25 og 50 kilobyte. Det koster altså mellom 50 øre og én krone pr. side å lese Itavisen på mobil.

Det spiller ingen rolle hvor lenge du har siden oppe. Når siden er kommet opp på telefonskjermen, stanser dataoverføringen.

(Det er vesentlig dyrere å lese internett på mobiltelefon fra utlandet. En vanlig pris når du er gjest på et nett i Frankrike er for eksempel 100 kroner/megabyte, eller fem-ti ganger innenlandsprisen i Norge.)

Andre gode tilbud

Rabbit er en seriøs, Aller-eid aktør for mobilt innhold som har operert i det norske markedet i en årrekke.

Rabbit tilbyr deg gratis medlemskap i Rabbitklubben, et av verdens mest avanserte communities hvor du kan følge med på hva vennene dine driver med via videoer, bilder og tekst både på mobil og internett.

I tillegg kan du som medlem av Rabbitklubben benytte deg av en rekke andre gratistjenester:

Gratis sms
Et gratis mobilprodukt (ringetone, bilde eller spill) hver uke
Hvert tredje telefonnummersøk gratis på mobil!
Innmelding kr. 0
Medlemskap kr. 0

For å bli medlem av Rabbitklubben, send KLUBB til 2084.

Stikkord: Mobil