Sony Ericsson W550i

Annonse


Ny Walkman-telefon fra SE

Sony Ericsson W550iSony Ericsson har en ny telefon på vei under Walkman-merkenavnet. W800 ventes ute i norske butikkhyller nå til helga, men i dag kunne SE også annonsere tilgjengeligheten av «billigvarianten» W550i – en eller annen gang i løpet av fjerde kvartal 2005.

Mye internminne

W550i rommer mellom 60 og 120 låter i MP3 eller AAC-format på sitt romslige 256 MB interminne. Ønsker man bare å benytte mobil som lommedisco, kan man skru av telefonfunksjonen og oppnå opptil 30 timers spilletid. I motsetning til storebror W800 vil derimot W550i ikke være utstyrt med noen minnekortløsning.

– W550i er et spennende produkt som kombinerer musikk, foto og spill og gir forbrukeren tilgang til moro og underholdning overalt, samtidig som den er en utmerket telefon, sier National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson i en pressemelding fra Norge.

Spillvennlig

Telefonen skal i tillegg være beregnet på spilling. Når man spiller i landskapsmodus, er kontrollknapper plassert på hver side av skjermen.

Annonse


Telefonen har forhåndsinstallerte 3D-versjoner av Worms Forts: Under Siege 3D, Extreme Air Snowboarding og en ny flerspillerversjon av Midways Gauntlet. W550i støtter flerspillerbruk med peer-2-peer over Bluetooth.

Kameramobil

W550i kommer i tilleg med FM-radio og 1.3 megapiksel-kamera.

Prisen er foreløpig ikke satt.

1,3 MegaPixel-kameraet i telefonen har 4x digital zoom og tar stillbilder og videoklipp som så kan lagres eller deles ved bruk av MMS eller Bluetooth, eller overføres til en PC via USB-kabel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse