Annonse


Google-toppen 2004

Det er ikke godt å vite om man skal le eller gråte over at «Britney Spears» igjen, for nte år på råd, er det suverent mest etterspurte nettsøket hos Google. Britney har tett følge av ringrever som Paris Hilton, kollega Christina Aguilera, og Pamela Anderson.

Tidens ånd

Googles Zeitgeist-side tar pulsen på nettet, eller i hvert fall på Google-tjenesten, ved å føre statistikk over de hyppigste søkene i forskjellige kategorier.

De mest populære mennene på nett er Orlando Bloom og Eminem, mens iPod ruver øverst på listen over søkte elektriske artikler på Googles shoppingsøkemotor Froogle. Tablet PC viser seg å være største innen datautstyr på samme oversikt.

Du finner disse og en rekke andre interessante oversikter over hva som opptar verdens Google-brukende internauter på google.com/zeitgeist.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse