Benefon Trackbox

Annonse


Finn bilen med Benefon Trackbox

Benefon TrackboxDet nye produktet heter Trackbox, og er en M2M-terminal (mobil til mobil) med mulighet for tilkobling av en rekke ulike sensorer.

Sprutsikker

Det ser ut som om noen har trykket en Benefon ESC med skjermen først ned i en trang plasteske. Baksiden er med andre ord meget lik kart-mobilen, men selv om Trackbox inneholder en GSM-radio og et SIM-kort er det ikke snakk om noen vanlig mobiltelefon.

Enheten leveres i en sprutsikker innkapsling ferdig med monteringsbrakett. Braketten kan monteres fast på kjøretøyer, utleiemaskiner, verdigjenstander, båter osv. I følge produsenten kan den også monteres på personell, uten at vi har sett andre festeanordninger enn skruehullene på monteringsbraketten.

Trackbox kan også leveres i en spesialutgave tilpasset sterk kulde.

Annonse


Mange funksjoner

I tillegg til posisjon kan Trackbox også registrere blant annet temperatur, væskenivå i tanker og åpne dører, eller du kan sende signaler til boksen for å aktivere startsperre eller lignende. Totalt har boksen 16 digitale og fire analoge inn- og utganger.

Alarm

Benefon Trackbox virker over alt der du har GSM-dekning, og med innbygget alarm og lyttefunksjon vil det være mulig å komme til med rask hjelp dersom personell eller utstyr skulle bli utsatt for noe.

Sporing på Internett

I Norge er det utviklet løsninger for sporing og flåtestyring via Internett. Dette inkluderer både kart på gatenivå og meldingshåndtering, heter det i en pressemelding fra Benefon. I tillegg har Benefon samarbeid med 24/7 ALARM-sentraler over hele Europa, sier salgs- og markedssjef i Tele Scan AS, Anders Folkenborg. Tele Scan AS er Benefons norske representant.

Annonse