Hopp til navigasjon Hopp til innhold

KaZaa legger inn årene

Fildelingstjenesten KaZaa har fått nok av søksmål og trusler fra plate- og filmbransje. Nå legger de ned.

Kazaa
Dette skriver nettstedet SFgate.

Rambo-metoder

I følge nettstrdet har ikke fildelingstjenesten lenger råd til å forsvare seg juridisk mot de mektige selskapene som har tatt rettslige skritt mot dem. Blant saksøkerne er de største filmselskapene og plateselskapene.

– Ubnderholdningsbransjen bruker Rambo-metoder mot oss, uttalte KaZaas representant i retten sist fredag.

Fortsatt filbytting

Nedleggelsen av det kommrsielle selskapet KaZaa vil ikke få noen konsekvenser for de mange som benytter deres teknologi til å bygge film- og musikkfiler. Programvaredelen er solgt til et selskap som ikke underholdningsbransjen har rukket å saksøke ennå. Og nettverket – det er det jo brukerne som står for.