Annonse


Fra Finansavisen til medierådgivere

– Aakvik er trolig en av landets beste IT-journalister. Hans kompetanse vil komme både våre klienter og vår organisasjon til gode. I tillegg til å være en god journalist, har Aakvik bakgrunn som setter ham i stand til å tenke taktisk og strategisk. Det burde gjøre ham til en god rådgiver, heter det i en melding fra daglig leder Morten Woldsdal.

Jo Andre Aakvik har siviløkonomstudier fra Handelshøyskolen BI. Han har vært ansatt i Finansavisen i fire år, har hatt ansvar for Finansavisens dekning av IT-selskapene på Oslo Børs og internasjonalt

– I en stadig mer krevende mediehverdag for norske bedrifter og toppledere, blir rådgivere med innsikt i journalistenes arbeidsmetoder og medienes dramaturgi stadig viktigere for å lykkes i kommunikasjonen med omverdenen. Vår oppgave er primært å bistå bedriftsledelsen i å nå målene ved å få gjennomslag for sine argumenter hos de som betyr noe – ikke å pynte på en bedriftsprofil hos det brede lag av folket, sier Morten Woldsdal.

Woldsdal & Partnere har 29 ansatte og mener de vil passere 40 millioner i omsetning i år.

Annonse