Annonse


Dårlige naboer gjør crazy stunts

Bad Neighbourhood er en gjeng frisk og sprek norsk ungdom fra Bø i Telemark. Det Leif Erik Kleppen, Jannis Harkiolakis, Tor Gunner Kleppen, Borgar Øvsthus, og Øystein Aarak liker best, er å finne på halsbrekkende stunts, være det på sykkel, snowboard, skateboard eller hva annet de måtte ha for hånden.

Barndomsvennene fra Bø i Telemark, alle 1981-modeller, har heldigvis tatt opp mye av galskapen på video, og redigert sammen en proff 12 minutter lang video som de har lagt ut på Internett, til alles beskuelse.

Villere enn de fleste

– Vi synes ikke vi har gjort noe som er så jævlig vilt til nå, sier Borgar, gruppas selverklærte datanerd.

De som ser Borgar “in action” når han hopper fra et hustak og lander i et grantre, i bar overkropp, vil nok kanskje si seg uenig i akkurat det utsagnet. Foruten å stå bak noen av de sprøeste påfunnene, er Borgar redigerer og webmaster for Bad Neighbourhood.Saltomortale over snøen

Annonse
– Jeg har ansvaret for redigeringa av filmen, vedlikehold av websiden, og også vedlikehold av PC-ene til de andre gjengmedlemmene. De kan jo ikke en dritt, spøker Borgar.

Dumt, vondt, og styrtmorsomt

I Out of Faith blir vi servert en herlig blanding knall og fall på sykkel, brett, eller med parasoll som fallskjerm, og noen av klippene er rett og slett så dumme at man ikke kan gjøre noe annet enn å le. Andre får man rett og slett vondt av.

– Joda, vi har slått oss. Men det har som regel ikke tatt mer enn toppen 14 dager før vi har vært tilbake på “jobb” igjen, sier gutta i Bad Neighbourhood til ITavisen.no.

Ny video

Til høsten skal gjengen inn i militæret, men naturligvis er neste filmprosjekt allerede i full gang. Arbeidstittelen har vært Heroes of Telemark, men konkurranse fra Hollywood har fått de dårlig naboene til å revurdere tittelen.

– Dette er et prosjekt som er påbegynt, men navnet er ikke helt bestemt ennå, ettersom vår kollega Steven (Spielberg) har et nytt prosjekt på gang, sier Borgar.

Og hva kan vi vente oss når den nye videoen blir lagt ut til høsten? Bad Neighbourhood har i hvert fall et drømme-stunt de gjerne vil gjennomføre:

– Det er en bygning her i Bø som vi alltid har drømt om å hoppe fra. Den er 3 etasjer høy, og har et nyyyydelig grantre under seg…

Out of Faith kan du se her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse