Dell 450 MHz PC

Annonse


Verdens billigste PC

Dell 450 MHz PC

Géant hevder selv at dette handler om verdens aller billigste PC. Prisen er et resultat av et samarbeid mellom kjeden, maskinleverandøren Cyrix og Internett-leverandøren Infonie, skriver svenske Maxidata.

Mye for pengene
Det kunden får for pengene sine er en Cyrix M II-300 prosessor, en 15 tommers skjerm, 32 megabyte internminne, en harddisk på 3,2 gigabyte, 36x CD-ROM, 2 megabyte grafikkort, et modem (56k –v90), høytalere og Windows 98.

Kunden binder seg til et to års abonnement hos Infonie. Dette koster 80 kroner måneden og var en av de viktigste årsakene til at prisen kunne presses så lavt.

Verden skal erobres
Cyrix håper på å kunne komme med tilsvarende tilbud over hele verden? Noe å tenke på for norske forhandlere?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse