Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spillet er slutt for GMG

OSLO: Det skandaleomtalte aksjespillet Global Money Games er slutt. Under tirsdagens generalforsamling vedtok styret å selge unna datterselskapene på Gibraltar og i Sveits samtidig som aksjeselskapet i Norge legges ned.

GMGgrav
For å kunne drive videre måtte GMG ha inn fem millioner kroner i ny kapital. Selskapet klarte bare å reise halvparten, men har fått garanti for å kunne drive ut juni.

Børsboble
Dermed er det satt sluttstrek for 90-tallets mest omtalte børsboble som så sent som i fjor høst, før spillet var kommet i gang, ble verdsatt til mer enn 600 millioner kroner.

Den fallerte TV-kjendisen Dan Børge Akerø og gründeren Simon Yuen kan imidlertid smile fornøyd. De cashet inn mange millioner kroner fordi de i tide fikk solgt de fleste av sine aksjer til godtroende investorer.