Hordaland.gif

Annonse


Mobildekning i Hordaland

Hordaland.gifI Austevoll har Telenor Mobils GSM-kunder får nå bedre mobilforhold på Storebø og Austevollshella, opplyser direktør for dekningskvalitet Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom

Askøy

NetComs GSM-kunder få nå bedre mobildekning på de nordligste delene av Askøy med Tveit, Ramnanger og Davanger. Også området ved RV 562 mot Herdla og golfbanen på Medland har fått bedre GSM-dekning.

Bergen

Annonse
Telenor Mobil har utbedret GSM-forholdene i området rundt Osebergplattformene i Nordsjøen. GSM-dekningen er også bedre i området rundt Møhlenpris og nye tunnelløp på vestsiden av Nygårdshøyden. Det er også blitt bedre GSM-forhold for industri og boligområdet i Drotningsvik, samt for deler av RV 555.

Telenor Mobil har også utbedret GSM-dekningen i Sætretunnelen på E16 mellom Ytre og Indre Arna samt områdene rundt Ytre Arna. Dekningen er også blitt bedre i Bjørkhaugtunnelen mellom Arna og Blindheim.

Telenor Mobil har utbedret GSM-dekningen langs RV 553 mot Rådalen, Fanafjellet og langs RV 546 mot Krokeide. Telenors GSM-dekning er også utbedret i området fra Kronstad til Landås.

Fyllingsdalen har fått bedre dekning for både GSM, NMT-450 og NMT-900 fra Telenor Mobil. NMT-450 forholdene er utbedret i Hjellestadområdet med seilforeningen og langs RV 556 mot Blomsterdalen.

Eidfjord

Telenor Mobil dekker nå også midtre deler av Måbødalen med GSM, samt øvre del av Måbøtun.

Jondal

NetCom har utbedret GSM-dekningen i Jondal.

Telenor Mobil har utbedret NMT-450 dekningen langs deler av RV 49 fra Murdheim til Tørvikbygd og i ytre Hardangerfjorden, samt i Jondal.

Os

Telenor Mobil har bedret GSM-forholdene i Hagavik og området vest for Halhjem.

Kvam

NetCom har nå dekket «hullene» i GSM-dekningen langs RV 7 og i Indre Ålvik.

Telenor Mobils GSM-dekning er utbedret langs RV 49 mellom Norheimsund og Aksnes.

Telenor Mobil har bygd ut dekningen for NMT-450 langs deler av RV 7 fra Norheimsund til Øystese og langs RV 49 fra Norheimsund mot Tøvikbygd. NMT-450 dekningen er også bedret i Tørvikbygd og Jondal.

Stord

Telenor Mobils GSM-dekning er utbedret for sørvestlige deler av Tyssnesøy, Huglo og ytre del av Åkrafjorden.

Ullensvang

Telenor Mobil gir nå bedre GSM-dekning til Ullensvang hotell. NMT-450 forholdene er utbedret langs deler av RV 7 fra Øystese til Ålvik og Kvanndal.

Voss

Telenor Mobil har bygd ut GSM-dekningen langs deler av RV 13/E16 fra Voss til Vinje og deler av RV 13 i Myrkdalen, samt deler av Raundalen og Stølsheim. E16 ved Oppheimsvannet har også fått bedre GSM-forhold fra Telenor Mobil.

Telenor Mobil har nå utbedret NMT-450 forholdene langs deler av E16 mellom Dale og Evanger. I Hyvingentunnelen på E6 har Telenor Mobil utbedret forholdene for både GSM og NMT-900. Mobildekningen for NMT-900 er også blitt bedre langs deler av E16 mellom Bulken og Voss, deler av RV 13 mellom Skjervet og Voss.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse