Annonse


Sparebanken Microsoft

Microsoft har allerede undertegnet avtaler med 20 banker, deriblant Wells Fargo, Bankers Trust Australia, og Inverlat i Mexico om å bruke den nye programvaren Server Gated Crypto (SGC). Microsoft fikk tidligere i år amerikansk eksportlisens for 128-biters digitale SGC-sertifikater.

Digitale sertifikater
Programvaren for brukerne kan lastes ned fra Microsofts nettside. Bankene skal bruke digitale sertifikater fra Microsofts samarbeidspartner VeriSign. Sertifikatene garanterer bankens identitet. Systemet kjører Windows NT-servere med BackOffice-applikasjoner.

SGC-teknologien bruker sikkerhetsprotokollen SSL (Secure Sockets Layer). Microsoft lanserer snart et tillegg til Internet Explorer og Netscape Communications Navigator som får nettleserne til å slå på 128-biters kryptering når de oppdager at et SGC-sertifikat er i bruk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse