Annonse


Organizer for samarbeid

Organizer 97 GS er navnet på den nye versjonen, som er direkte svar på Microsoft Outlook-pakke, som ble lansert sammen med Office 97 tidligere i år. Men Organizer er uavhengig av Microsoft-pakkene der Outlook krever at man har Office 97 og Microsoft Exchange tilgjengelig hvis man skal bruke programmet i arbeidsgruppe-sammenheng . Organizer 97 GS blir tilgjengelig som i egen pakke, eller som en del av Lotus SmartSuite.

WWW-link
Nye funksjoner inkluderer muligheten til å sette opp link til WWW-adresser og en kombinert kalender-modul. Her kan brukeren se inntil 15 forskjellige kalandere samtidig for at man skal kunne drive tidsplanlegging og tidfeste møter på arbeidsgruppe-nivå.

I tillegg støtter Organizer nå VCard og VCalendar, de to standardene som Internet Mail Consortium har utviklet for elektroniske visittkort og elektronisk planlegging.

Konsern-nivå
Man kan også ta i bruk Organizer 97 GS på konsern-nivå, ved at man lagrer data i post-systemet til Notes 4.5. Dermed kan Domino Serger brukes for å sette opp møter mellom brukere av Organizer 2.x, Notes 4.5 og andre Organizer 97 GS-brukere.

Det er ikke kjent når Organizer 97 GS vil foreligge i norsk utgave.

Annonse