Annonse


Gammel dansk

Tele Danmark kjøpte opp 4.500 billetter til forestillingen, og fordelte dem gjennom sine forretninger, etter at de ble presentert i selskapets reklameavis.

Formidle underholdning
– Det er to grunner til at vi samarbeider med Det Kongelige Teater om operaen «Den stundesløse». For det første, fordi Det Kongelige Teater ikke har turnert med en opera på flere år. Dessuten vil Tele Danmark gjerne være med på å formidle kvalitetsunderholdning. Det gjorde vi som en av hovedsponsorene for «Kulturby 96», og det gjør vi når vi gir våre kunder muligheten for å se forestillinger fra Det Kongelige Teater, uansett hvor en bor i landet, sier markedssjef John Andersen i TeleDanmark.

Moderne opera
Det Kongelige Teater turnerer på Fyn og i Jylland. Holbergs klassiker «Den stundesløse» er blitt til en moderne opera med musikk av komponisten Bent Lorentzen.

Annonse


Annonse


Annonse