Annonse


Vil slå Telenor

– Bergens beste Internettleverandør, hevder kundene som tipset Dagens Telecom. Så stor har interessen fra potensielle abonnenter vært at web-master Daniel Manne til tider har vært nødt til å takke nei til flere. Vekst skulle ikke skje på bekostning av kvaliteten på tilbudet til kunder som allerede betalte for å ha adresse på serveren til Bergen Nett og Media.

Investeringer
Etter en heftig investeringsrunde sist høst, er dèt problemet nå ryddet av veien. For første gang kan det vesle selskapet nå bli nødt til å gå ut og reklamere for sine tjenester, sier web-masteren som også fungerer som daglig leder.

Doblet oppslutning
Det er først og fremst reklameselskaper og grafisk bransje som har fått øynene opp for den alternative Internettleverandøren. Etter en dobling i antall kunder i andre halvår, hadde selskapet ved årsskiftet 500 betalende kunder og 55 domener.
– Flere Bergens-bedrifter har i dag eget domene på Bergen Nett og Medias server enn hos Telepost og Eunett, hevder Manne.
Kundegrunnlaget var tilstrekkelig til å sikre en inntekt på rundt trekvart million kroner i 1996, i følge daglig leder.

Optimist
Når det gjelder framtida, er Web-masteren optimist. Han skal minst doble antall betalende kunder fram til sommeren. Deretter skal kundebasen dobles enda en gang fram til neste årsskifte.
– Vi ønsker ikke å konkurrere med Telenor om å levere flest enkroners modem. Det er den leverandøren som kan tilby en tjeneste med god kvalitet som vil sikre seg de trofaste kundene, sier Manne.

Annonse


Annonse


Annonse