Annonse


Lexmark med seksfarger

Lexmark startet tidligere i høst et samarbeide med Polaroid om å utvikle nye produkter for digital billedbehandling. Polaroid er kjent for å være et foregangsfirma når det gjelder fotografisk teknikk. Selskapet mener at seks-farge-prosessen er nødvendig for å oppnå en fotografisk billedkvalitet. Og selskapet lover – digitale bilder med kvalitet tilnærmet lik profesjonelt fremkalte fotografier.
Polaroid og Lexmark skal også satse på andre produkter som utnytter Lexmarks seksfargeprosess.

Ifølge en pressemelding skal det være mulig å utstyre Lexmarks modeller med to fargehoder med en ny trehoders fargepatron, i tillegg til den som allerede er standard i dag. Først og fremst vil dette gjelde for Color JetPrinter 2050, som ble lansert i sommer.

Fotografi blir et viktig område. Derfor har Lexmark inngått en avtale med Live Picture om at billedmanipuleringsprogrammet LivePix skal følge med skriverne.

Annonse