pia annonse
Få tilgang til den nye generasjonen servere i over 91 land og hver eneste amerikanske stat med PIA. Det beste: ett abonnement beskytter et ubegrenset antall enheter samtidig.

Den nye generasjonen

Private Internet Access (PIA) er en av de mest populære og anerkjente VPN-tjenestene i verden – det er det mange grunner til:

Annonse

  • Ubegrenset tilgang til servere over hele verden
  • Lynhastigheter for strømming + fildeling
  • Tekniske eksperter som er klare til å gi støtte hele døgnet

Vi trenger alle personvern, spesielt på nettet. IP-adressen din og surfingen din bør være skjult for unødvendig overvåking. Vær trygg på at PIAs virtuelle private nettverk aldri fører noen brukslogger.

Flere fordeler med PIA VPN:

  • Sikkerhet: PIA VPN bruker sterke krypteringsprotokoller for å beskytte dine data mot uautorisert tilgang. Dette betyr at du kan surfe på nettet, bruke offentlige Wi-Fi-nettverk og handle på nettet uten å bekymre deg for at noen vil spore dine aktiviteter.
  • Personvern: PIA VPN har en streng null-loggingspolicy, noe som betyr at de aldri samler inn eller lagrer noen data om din aktivitet. Dette gir deg tryggheten i å vite at din online aktivitet er helt privat.

Kundene elsker Private Internet Access:

  • Tilgang: PIA VPN har et nettverk på over 35 000 servere i over 91 land. Dette gir deg muligheten til å skjule IP-adressen din og få tilgang til innhold som er blokkert i ditt område
  • Ytelse: PIA VPN er kjent for sine rå hastigheter. Du vil ikke merke noen forskjell i ytelsen når du bruker PIA VPN.

PIA-appen er enkel i bruk.

PIA VPN er et rimelig alternativ som tilbyr en rekke fordeler for å beskytte din digitale personvern. Hvis du er på utkikk etter en VPN-tjeneste som kan gi deg trygghet og sikkerhet på nettet, er PIA VPN et godt valg.

Tilgang til alt favorittinnhold uten regulering fra internettleverandør og irriterende nettverksbegrensninger. Få ubegrenset båndbredde og behold tilkoblingen til verdens beste programmer, apper og spill.

Her er noen av tilleggsfunksjonene som PIA VPN tilbyr:

  • Dedikerte IP-adresser: Hvis du trenger en dedikert IP-adresse for å koble til et spesifikt nettsted eller tjeneste, kan du få dette fra PIA.
  • Antivirus: PIA tilbyr et tilleggsabonnement på antivirusprogramvare for å beskytte datamaskinen din mot virus og malware.
  • VPN-ruter: Du kan installere PIA VPN på en VPN-ruter for å sikre alle enhetene i hjemmenettverket ditt.

PIA VPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti: prøv risikofritt!