windows 11 startmeny reklame
Microsoft starter nå å teste reklame i Windows 11 sin startmeny i ny beta-versjon for amerikanske brukere.

Annonse


Nå kommer reklamen

Microsoft har i forbindelse med lanseringen av Windows 11 Insider Preview Build 22635.3495 i beta-kanalen avslørt “anbefalinger” i startmenyen.

“Flott apper fra Microsoft Store”

Men heldigvis kommer dette kun til USA, i det minste i denne test-runden. Det er ikke kjent om de ruller ut globalt med den endelige versjonen: “Dette vil bare vises for Windows Insiders i beta-kanalen i USA og vil ikke gjelde kommersielle enheter (enheter administrert av organisasjoner),” forklarer Microsoft i blogg-innlegget som også avslører at reklamen er aktivert som standard, men at den kan deaktiveres fra Windows-innstillingene.

Vi bygger på toppen av nylige forbedringer som å gruppere nylig installerte apper og vise appene du bruker ofte, og vi prøver nå ut anbefalinger for å hjelpe deg med å finne flotte apper fra Microsoft Store under Anbefalt på Start-menyen.

Microsoft

Microsoft testet i fjor reklame i filutforskeren, men fjernet senere testen i beta-versjoner og i lanseringsversjoner var reklamen ikke å finne. Selskapet fortsetter også å prøve å få Windows 10-brukere over på 11, inkludert maskiner som enda ikke kan oppgradere.

Kjøp Windows 11 for kun 230,55 kroner

Annonse