windows11reklame
Hvor mye vil Microsoft tjene på dette vs. å irritere brukerne?

Annonse


Hvor sint blir du på Microsoft om de plasserer annonser her?

Microsoft har en god og en dårlig nyhet til deg.

Dette ser ut som en dårlig ide

Det mest oppsiktsvekkende som nå er avslørt er at Microsoft forsker på reklame i fil-utforskeren. Ja, du leste riktig: reklame, og det i form av informasjon rett over filene med mulighet til å “lære mer”. Nyheten kommer nesten samtidig med at selskapet utvikler fane-støtte i nettopp fil-utforskeren.

Microsoft tester for tiden det mange vil oppleve som ren galskap i test-versjoner av Windows 11. Ikke bare vil det irritere mange, men det er nok også de som vil gå for alternativer som Files.

Slik kan reklamen komme til å se ut:

Vi regnet heller ikke med at Clipchamp, det nye video-redigerings-programmet ville koste penger, men det gjør det i form av en månedlig sum for blant annet å kunne eksportere 1080p-video:

Bilde: Microsoft

Skal gjøre høyreklikk kjappere

Vi vet ikke om du har tenkt noe særlig på det, men prøv og du vil merke at å høyreklikk i Windows 11 tar litt lenger tid enn det bør (og noen ganger tar det ekstra lang tid) for en så enkel operasjon – nå lover Microsoft å forbedre det etter at også de erkjenner problemet.

Microsoft bekrefter på Reddit at de har gjort forbedringer for å øke hastigheten for å hente opp høyreklikk-menyen i dev-testversjon 22572.

Annonse