apple safari
Apple jobber med en AI-assistent sin Safari.

Annonse


Hemmelig Apple-funksjon avslørt

Nicolás Álvarez har på X avslørt noe spennende som kommer i iOS 18: “Safari browsing assistant” og “Encrypted visual search.” Funnet backes opp av MacRumors.

AI kommer til Safari

Apple-fans og hele bransjen er spente på hva Apple skal gjøre med AI, og på WWDC 2024 10. juni skal de endelig avsløre ovenfor verden hva de har jobbet med. Denne gang er ikke funksjonene avslørt i iOS, men i Apples backend-servere. En slik nettleser-assistent vil kunne hjelpe brukeren til alt mulig og vil trolig dra nytte av iCloud Private Relay for sikker overføring av informasjon. Det kan derfor tenkes, men dette er bare spekulasjon, at interesserte vil måtte ha et iCloud+-abonnement.

Det er fra før av bygget inn AI i en rekke nettlesere, inkludert Microsoft Edge og Opera. Arc Search er bygget for AI. Fra før av er det også avslørt et visuelt søk for Vision Pro slik at man kan kopiere og lime inn tekst som man ser i den virkelige verdenen. Funksjonen er ikke lansert enda, men kan være endel av “Encrypted visual search.”

Annonse