apple wwdc 2024
10. juni avslører Apple blant annet iOS 18 og utviklere vil kunne teste de nye OS-ene.

Annonse


Apples uhyrlige viktige dato

Fra mandag 10. juni til fredag 14. juni.

Oppdatert, 20:23:

Apples toppsjef for markedsføring, Greg Joswiak, har X-et at AI er det store fokuset:

10. juni avslører de OS-hemmelighetene

“Bli med oss på nett for årets største utviklerbegivenhet. Vær der for avdukingen av de nyeste Apple-plattformene, teknologiene og verktøyene. Finn ut hvordan du lager og forbedrer appene og spillene dine. Engasjer deg med Apple-designere og ingeniører og ta kontakt med det verdensomspennende utviklerfellesskapet. Alt på nett og uten kostnad,” melder Apple om årets store programvare-event for iPhone, iPad og Mac – selskapet skal annonsere beta-versjoner for iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11 og visionOS 2.

I tillegg til aktivetet på nett, er det mulig å registrerere sin interesse for den store dagen 10. juni der Apple skal vise frem AI-oppgraderte operativystemer og apper, trolig også blir iWork stor-oppdatert med AI.

Spesielt iOS 18 er viktig da den omtales som den største oppdateringen til iPhone noen sinne, og inneholder visstnok nye muligheter til å endre hjemskjermen.

Annonse