iphone 15 pro max
I løpet av julen debuterer den nye Qi2-ladestandarden. iPhone 15 og iPhone 15 Pro har allerede støtte for 15 w magnetlading. Bilde: ITavisen

Annonse


Dette er stort for trådløs lading, og iPhone 15 støtter det

Qi2 nærmer seg endelig lansering.

Artikkelen inneholder annonselenker

Fra 7,5 til 15 w magnet-lading

Fordelen med den nye generasjonen er ting Apple-fansen har brukt lenge: magneter og MagSafe-lignende hastigheter (Apple har vært med på utviklingen.) Det har tatt tid: Qi1-spesifikasjonene ble lansert for 15 år siden, men nå har The Wireless Power Consortium (WPC) endelig annonsert at de første produktene nesten har klart å karre seg gjennom sertifiseringsprosessen – de første lanseres akkurat i tide for julaften, til og med. Det ble lovt i januar i år.

Kun enheter med Magnetic Power Profile får Qi2-merkingen, melder The Verge. Qi1 og 2 er også kompatible med hverandre.

Faktisk er iPhone 15-modellene de første mobilene som som fikk velsignelse. Det betyr 15 w trådløs magnet-lading med Qi2 og ikke bare Apple MagSafe. Både enheten og laderen har kraftige magneter i oppfølgeren, med naturlige fordeler, som mye enklere tilkobling i biler og allskens muligheter for produsentene å være kreative, uten å måtte låse seg inn i Apples univers. Det ventes at Pixel 9 får støtte for Qi2 når de nye modellene lanseres, trolig høsten/vinteren 2024.

Ankers Orb støtter Qi2.

Kjøp bitcoin

Annonse


Annonse


Annonse