AssassinsCreedMiragetrailer
Assassin's Creed Mirage kommer neste år, men det er mer enn Mirage som er satt i Bagdad: det er også to andre mystiske prosjekt på vei og en slags tjeneste for hele spill-universet.

Slik ser Assassin’s Creed Mirage ut – to mystiske spill på vei

Annonse


Ubisoft har dessverre ikke avslørt Mirage-gameplay, men kan i det minste avsløre at spillet lanseres i 2023.

Mirage er et 2023-spill

Det de har avslørt er en cinematisk trailer og en lovnad: serien skal tilbake til røttene. Med det regner vi med mindre rå slåssing og kamp som i Valhalla, og mer sniking og snikdrap. Det er jo også hva video-illustrasjonen under hinter til.

Opplev historien om Basim, en utspekulert gatetyv med marerittaktige visjoner, som søker svar og rettferdighet mens han navigerer i de travle gatene i 800-talletts Bagdad. Gjennom en mystisk, eldgammel organisasjon kjent som The Hidden Ones, vil han bli en dødelig Master Assassin.

Ubisoft

I Mirage er historien satt 20 år før Valhalla, og som allerede avslørt er settingen Baghdad.

Men det er mer

Ubisoft snakket også om to andre spill i serien og det som omtales mer som en tjeneste som kobler sammen spillene, en slags hub som kalles Infinity. I fremtiden kan det også komme flerspiller-opplevelser i Infinity.

Annonse


Men over til spillene, for en av dem er satt i Japan og navnet er foreløpig Codename Red. Det er Ubisoft Quebec som har ansvaret for denne tittelen. Quebec-studioet har tidligere gjort Valhalla, Odyssey og Origins.

Også var det Codename Hexe som utvikles av Ubisoft Montreal, studioet som skapte det aller første spillet i serien i 2007. Hexe omtales som et veldig annerledes spill i serien, og det er alt vi vet per nå, men et rykte går på at spillet er satt på tampen av Det hellige romerske rike.

Annonse