playstation5vektjustertfortredjegang
CFI-1202B (uten disk) og CFI-1202A (med disk) er "tredje generasjon" Playstation 5 med vekt-reduksjon og smartere design for å kunne øke produksjonstakten. Var Sonys opprinnelige design så dårlig at det påvirket produksjonen i så stor grad?

Annonse


Nå kommer det enda en ny modell, og det er viktig

Det er oppdaget to nye Playstation 5-modell i Australia.

Fra 4,5 til 3,9 kg

Det er ikke snakk om et nytt design eller noe slikt, men nok en vekt-reduksjon. De nye modellene er CFI-1202B (uten disk) og CFI-1202A (med disk).

CFI-1202B er 200 g lettere (3,4 kg) enn den forrige oppdateringen og 500 g lettere enn den originale uten disk-drev og hele 600 g lettere enn den originale PS5 med disk-drev.

Hvilke endringer som er gjort på innsiden er usikkert, men vi tipper noen kommer til å åpne dem snart.

Annonse


Kan forbedre tilgjengeligheten

Lanseringen av den nye konsollen er offisielt satt til Japan 15. september – med andre ord startet EB Games, Harvey Norman og JB Hi-Fi i Austrlia alt for tidlig. De nye konsollene ble nemlig handlet der forrige uke.

Det nye designet øker visstnok produksjonstakten for kanskje å endelig kunne mette markedet, noe Sony fremdeles ikke er nærheten snart to år etter lanseringen. Vekt-reduksjonen vil trolig også lette frakt-utgiftene for Sony noe.

Annonse


Annonse


Annonse