indiavurdererusbckrav
EU, USA og nå også India ønsker i større grad USB C på alle elektroniske dingser.

Annonse


Nå ønsker nok et land å tvinge Apple til denne iPhone-endringen

Det er allerede kjent at høsten 2024 må de aller fleste dingser som selges i EU-land, inkludert mobiler, ha USB C-lading.

Om to år bruker trolig alle Apple-produkter USB C

Nå meldes det at også India vurderer det samme, og da er det neppe noen vei tilbake for Apple som neppe er tjent med å bruke sine egen Lightning-standard i USA, og USB C i EU og gigant-markedet India.

Det er jo også slik at kundene ønsker seg USB C da de aller fleste andre Apple-produkter allerede er utstyrt med den “nye” standarden.

Indiske myndigheter sier at de kun er i utforskningsfasen for dette, og at det ikke er garantert at det vil skje.

Annonse


2024 er Apples store USB C-år

Det ventes at iPhone 15 utstyres med USB C. AirPods Pro 2 kanskje (vi har også rapportert det motsatte) trolig med USB C allerede i løpet av høsten og vil nok avsløres samtidig med nye iPad Pro med M2 og trådløs lading og billig-iPad med nytt design som også ventes.

Det forventes en kjappere Lightning-tilkobling i iPhone 14 Pro og Pro Max, men altså ikke USB C før neste år.

Som vi meldte i mai i år:

“Og nå twitter Kuo at tilbehør som i dag bruker Lightning, AirPods, Magic Keyboard, berøringsflater og mus samt MagSafe-batterier, snart vil bruke USB C.

Det er ingen overraskelse, for når iPhone 15 (Gurman sier at 2023 tidligst er året det skal skje) fra neste år utstyres med USB C må jo tilbehøret til mobilen gjøre det samme, men det er godt å se at bekreftes av stadig flere og at USB C-lekkasjene fortsetter.”

Annonse


Annonse


Annonse