airpods2pro2fårlightning
Det ventes ingen nye USB C-produkter fra Apple i år. Foreløpig har Apple utstyrt MacBooks og iPads med det som for dem er en relativt ny standard.

Annonse


Du blir ikke kvitt Lightning i oppfølgeren

Apple er neppe klare til å lansere USB C-lading på sitt tilbehør før neste år – det inkluderer AirPods Pro 2.

Apple rekker ikke sitt store USB C-inntog med AirPods Pro 2

Ming-Chi Kuo melder nemlig at de nye proppene som endelig skal erstatte 2019-produktet utstyres med den gamle måten å lade på, og fordi det tok Apple tre år å lansere en oppfølger, er det vanskelig å forestille seg at vi får en USB C-utgave av de populære proppene før om 2025 – om de da ikke mini-oppgraderer. Det er jo en mulighet, men da forventer vi også at de gjør andre endringer med produktet.

Den store USB C-satsingen fra Apple skjer først neste år:

“Masse-produksjonen starter i sommer”

Kuo melder at masse-produksjonen av de oppgraderte proppene starter i andre halvdel i år, noe som peker i retning på en lansering i løpet av høsten, september f.eks. sammen med nye iPhone 14 i september som får autofokus i front-kameraet og som trolig blir de dyreste iPhone-modellene noen sinne:

Et annet problem Cook skisserte var i forhold til valutakurser, og dette problemet kan bli langvarig og det vil ramme alle land utenfor USA med den effekten at Apple produkter blir enda dyrere utenfor selskapets opphavsland.

ITavisen, 3. mai

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse