iphone14dyrereinorge
En rekke problemer i verden medfører at årets iPhone blir enda dyrere enn vanlig. Illustrasjon: Lets Go Digital

Annonse


Nå kan iPhone bli enda dyrere i Norge

Som følge av stadige covid-nedstengninger i Kina (og derfor stadig komponent-mangel, selv om det ikke er hele historien) og slutt på Apple-salget i Russland, kan iPhone 14 bli ekstra dyr.

iPhone 14 Pro Max blir trolig den dyreste Apple-mobilen noen sinne

At det inflasjon vil heller ikke hjelpe selskapet, påpekte Tim Cook da han advarte mot at tredje kvartal kan bli brutalt for Apple etter at de la fram gode resultatet for andre kvartal.

Et annet problem Cook skisserte var i forhold til valutakurser, og dette problemet kan bli langvarig og det vil ramme alle land utenfor USA med den effekten at Apple produkter blir enda dyrere utenfor selskapets opphavsland.

I år kommer iPhone 14, 14 Max, 14 Pro og 14 Pro Max

Om kronen fortsetter å svekke seg mot dollaren frem til september-lanseringen vil iPhone 14-serien bli enda dyrere enn iPhone 13-serien som koster fra 8490 for iPhone 13 mini med 128GB lagringsplass og helt opp til 13 490 kroner for iPhone 13 Pro Max 128GB.

Alt peker i den retning at Apple dropper mini-en i år og i stedet lanserer en iPhone 14 Max med 6,7″ panel, den største ikke-pro modellen fra selskapet noen sinne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse