airpodspro2høsten2022
Mark Gurman har trua på at AirPods Pro 2 lanseres i høst, det gir mening da batteriet på de som ble handlet i oktober 2019 nok begynner å bli svake.

Annonse


AirPods Pro 2-lanseringen kan være avslørt

Det har vært snakk om en oppfølger til AirPods Pro lenge.

“AirPods Pro 2 kommer i høst”

Det er ikke så rart da produktet ble lansert helt tilbake i oktober 2019 – tre år senere og en oppfølger må være på vei? Mark Gurman fra Bloomberg mener nettopp det: nye AirPods Pro lanseres i høst – kanskje samtidig med iPhone 14? Det vil i så fall gi mening.

Utover det mener han at AirPods Max lanseres i nye farger, også etterspør han et priskutt, men om det skjer er ikke godt å si.

Det føles litt som at AirPods Max er i HomePod-kategorien: de er for dyre for mange De kostet 6500 ved lansering, men kan nå handles for 5000 kroner) som heller foretrekker noe mindre (AirPods og HomePod mini).

Annonse


Apples bil-prosjekt har klart å hente inn viktig person

Desi Ujkashevic er hyret fra Ford til Apple. Bilde: Ford

I mange år har vi skrevet om Apples bil-prosjekt. Først hørte vi at selskapet skulle lage sin egen bil, så ble det ryktet at de i stedet skulle levere AI og annen teknologi til etablerte aktører, og nå er vi visstnok tilbake der vi startet, at selskapet skal lage sin egen bil, men kanskje i samarbeid med andre?

Det blir ikke bedre av at prosjektet har mistet mange topp-folk, nøyaktig hvorfor kan vi bare spekulere i, men mangel på fremdrift kan jo være en årsak. Apple kan ha funnet ut at det er vanskelig å lage biler, akkurat som da de undervurderte hvor vanskelig det var å lage en konkurrent til Google Maps og dette er enda vanskeligere.

Nå har Apple heldigvis for egen del klart å hente Desi Ujkashevic fra Ford. Der hadde hun ansvaret for sikkerhet og utviklings-grupper. Ujkashevic har jobbet med en rekke Ford- og Lincoln-modeller.

Ifølge Mark Gurman er Apples Kevin Lynch (som også styrer Apple Watch og helse-plattformen), å avduke bilen i 2025.

Annonse


Annonse


Annonse