macbookair15juli
8. juli kan den nok forhåndsbestilles, mens lanseringen vil være fredag en uke senere.

Annonse


Dette er datoen Apple lanserer MacBook-en alle venter på

MacRumors har hørt fra butikk-kilder at Apple starter salget av MacBooken alle egentlig venter på.

Kan trolig forhåndsbestilles fredag neste uke

For det er neppe MacBook Pro 13 M2 (som er lansert), for selv om det sikkert er en kurant maskin er det samme designet bare med noe oppgradert innmat (og pass deg for svak SSD-hastighet om du går for 256GB-modellen).

Det er altså helt nye MacBook Air Apple-bloggen melder at den nye maskinen “blir tilgjengelig for kunder” fra og med fredag 15. juli – da regner vi de mener butikk-lanseringen og at maskinen derfor kan forhåndsbestilles uken før, altså fredag 8. juli.

Vi kommer tilbake med en test av nye MacBook Air så fort det lar seg gjøre.

Annonse


Annonse


Annonse