sierneitilnymacbook12
Hvor stort markedet er for en MacBook 12 er kanskje noe Apple for tiden undersøker om de da ikke har bestemt seg.

Annonse


Har ikke trua Apple lanserer en slik MacBook igjen

Sent 2023 eller tidlig 2024 har Mark Gurman hørt at Apple vurderer å lansere en MacBook på kun 12 tommer.

Mener Apple har fullt fokus på 13″ og større

Ross Young, panel-ekspert med dyptgående kunnskap innen Apples produksjons-nettverk, sier at han er skeptisk til at Apple kommer til å lansere en slik modell og at fokuset til selskapet er styrt mot laptoper på 13 tommer og større.

“Selskap som jobber med paneler til MacBook Pro vi har snakket med kjenner ikke til noe slikt,” tweetet Young.

Om det er slik at maskinen ikke lanseres før neste år kan det enda være for tidlig at produksjons-partnere blir informert om produktet. Hører vi ikke mer om et halv-år vil nok sjansene være redusert for at maskinen lanseres.

Annonse


MacBook 12 fra 2017:

Apple har laget så små laptoper før

Sist gang Apple presenterte en oppgradert MacBook 12″ var i 2017 – to år senere droppet selskapet.

Dessverre hadde maskinen den gamle tastatur-typen ingen likte, og svake Intel Core m3 og i5 CPU-er, men størrelsen på maskinen kan være interessant for visse brukere og prisen kan jo også kunne presses ned for å konkurrere mot Surface Go-serien og Chromebooks.

Annonse


Annonse


Annonse