ipadmini6
iPad mini 6 har god lysstyrke og høyere oppløsning enn selv Apples større nettbrett, men den har problemer med etterslep på nettsider og hjemskjermen.

Annonse


Det var ikke bare våre øyne, det er noe “feil” med iPad mini 6-skjermen

Da vi leste kommentaren til Rolf Hansten vedrørende “jelly scrolling” ble vi klar over at det ikke var overgangen fra 120Hz som er årsaken.

iPad mini-skjermen er ikke dårlig, men den har visse problemer

For når man blar frem og tilbake, spesielt på hjemskjermen, er det etterslep i bildet, alt blir liksom litt skakt i det man blar, noe som gir et inntrykk av et litt rart etterslep, eller gele om man vil. Vi har ikke merket noe til dette i spill, så det er godt mulig Apple ikke kan gjøre noe med dette, men det er også mulig de kan utføre noen triks i programvaren for å eliminere det verste.

Du kan selv teste dette på nye iPad mini, eller en hvilken som helst skjerm med denne tjenesten.

Kan dette løses med en iOS-oppdatering?

Temaet diskuteres på MacRumors og er også dokumentert av The Verge sin tester Dieter Bohm som konstaterer at problemet ikke er synlig i landskapsmodus.

Bohn beskriver at høyre side er kjappere enn venstre, noe som skaper den uheldige effekten av å bruke det som er et dårlig panel. Om panelet er dårlig, eller om det kan fikses i programvare er vi som nevnt usikre på, men fordi problemet ikke der i landskap-modus, kan det godt hende at iOS 15.1 retter dette.

Her blar Bohn på en vanlig nettside, og oppdaget det samme problemet:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse