intelarc2022
Arc er den første serien GPU-er fra Intel for desktops og laptops. Selskapet avslører ikke ytelsestall eller priser riktig enda, men sier de har en DLSS-konkurrent

Annonse


Intel Arc skal konkurrere mot GeForce og Radeon tidlig neste år – dette er brikken i stand til

DG2 kvitter seg med arbeidsnavnet og heter nå “Alchemist” nå som de første Arc GPU-ene lanseres tidlig neste år som Intels første skikkelig GPU for gamere.

“Battlemage,” “Celestial,” og “Druid” skal følge opp “Alchemist”

Intel er endelig seriøse når det kommer til gaming, noe som ikke bare bevises med at det skal lanseres en rekke kort i Arc-serien, men at de også utvikler en AI som akselererer “super sampling”, du vet som Nvidia DLSS og AMD sin FidelityFX-teknologi.

Intel lover Arc GPU-produkter i en rekke forskjellige design, fra desktops til laptoper, i første kvartal 2022.

Det foreligger ingen priser, ytelsestall eller nøyaktig lansering enda. Ettersom Intel sier at lanseringen vil finne sted i første kvartal, forvent at selskapet stadig vil dryppe mer informasjon ettersom lanseringen finner sted.

Dette er Intel Arc i stand til (Mount & Blade II Bannerlord, Forza Horizon 4, Psychonauts 2, Player Unknown Battlegrounds, Subnautica Below Zero, Metro Exodus, Rift Breaker, Days Gone, Chivalry II, Crysis Remastered Trilogy):

Intel presenterer Arc:

Annonse