Noen ganger tar rett og slett fantasien overhånd.

Annonse


Om du vil ha gaming-rigg ingen andre har, sjekk dette

Gaming-sykkelen kjører en NVIDIA GeForce RTX 3070 sammen med en Intel Core i5-11600KF prosessor.

Alternativ formfaktor

All den tid komponenter som NVIDIA RTX 3070 er så etterspurt som de er så er det vanlige å ta godt vare på de, ikke nødvendigvis å sette de på en sykkel uten noen form for beskyttelse. Men det er altså det selskapet Yolenzo har gjort. De tok RTX 3070 kortet og parret det med en i5-prosessor fra Intel og bygget rett og slett verdens første gaming-sykkel.

Vi mistenker at konkurransen i “gaming-sykkel” markedet er temmelig liten, av åpenbare årsaker, men det er vanskelig å ikke finne det litt fascinerende iallfall. Sykkelen har fått navnet Exo Giga Bike og kan i følge produsenten kjøre spill som Cyberpynk 2077, og redaksjonen tar høyde for at Minesveiper og Solitaire også snurrer på riggen.

“Væskekjøling” for alle

Prosjektet ser ut til å være et samarbeid mellom AORUS, Gigabyte, Intel og Redbull. Redbull står kanskje for avkjøling av fører, men også selve riggen er vannkjølt. PT er ingen priser oppgitt på Yolenzo sine nettsider, men det er mulig å bestille et kit for selve sykkelen, så langt vi kan se må du stå for PC-komponentene selv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse