Annonse


Black Ops Cold War spiser lagringsplass

Nå tar spillet over en tredjedel av total lagringsplass på PS5

Alt tilbehøret

Vi har nå kommet dit at Black Ops Cold War vil ta opp over 200GB av lagringsplassen om du har alle tillegg installert, og selv om det ikke er noen hemmelighet at Call of Duty spillene er store så begynner dette å nærme seg en grense. Det er spesielt Warzone som tar opp mest plass, men om du i tillegg kjøper hele spillet så er Warzone bare en av lemmene du må vurdere å kutte av for å ha plass til andre titler i tillegg.

Totalt vil en komplett installasjon av Black Ops Cold War med Warzone og alle tillegg ta 219,8GB av de totalt 667,2GB man har til rådighet på PS5. Det er såvidt i underkant av en tredjedel av totalt lagringskapasitet. Om alle spillene hadde beveget seg i samme retning er vi snart begrenset til å kun ha plass til to-tre titler på en konsoll til enhver tid.

Utskuddet Black Ops

Det er heldigvis ikke slik at dette er normen, det er faktisk veldig få titler som i det hele tatt er i nærheten av å være like krevende på lagringsplassen som det Black Ops er. Eksempelvis er Returnal på 56,15GB, Ratchet & Clank: Rift Apart er på 33GB og Demon Souls er på 52GB.

Det er også heldigvis ting man kan gjøre for å begrense plassen som Black Ops bruker, en av de er å avinstallere moduler man ikke lenger trenger, slik som enkeltspiller delen, om du velger å fjerne denne så er total plass som kreves av spillet nede i 154GB, fortsatt mye, men du har iallfall plass til to, tre “normale titler i tillegg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse